Jag som utför din behandling heter Mona Sällström. Genom att se till dina kroppsliga styrkor och svagheter kan jag erbjuda individuellt anpassad behandling där ditt välmående och din integritet är viktig för mig.
 

PRISER fr.o.m. 2023-02-06 
BEHANDLINGAR:                                           
30 min. 450 kr                                                                           
60 min. 750 kr 
75 min. 850 kr
90 min 950 kr
Hos mig kan du använda din friskvårdspeng!
Uteblivet besök debiteras 300-500 kr

DISTANSHEALING:
30 min. 250 kr

Reiki behandling på djur (främst hund och katt)
Hembesök inom 1,5 mil
30-45 minuter 450 kr exkl. bränslekostnad.

 OBS! I Lokalen vistas hund
Fri parkering med P-skiva.






                                          

behandlingar

Bioenergiterapi

Rekommenderas för dig med rygg-och nackproblem samt andra smärtor och besvär. Djupt avslappnande metod som effektivt minskar stagnationer och spänningar i kroppen och därmed kan ge bättre blod-och energicirkulation och lymfflöde. Kan återställa balans och harmoni i kropp, själ och sinne, lindra stress och ångest samt stimulera immunförsvaret.
Passar de flesta.

 

Taktil massage

En mjuk massage som ges med ett jämt, lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Metoden som är väldigt avslappnande och behaglig går till så att den som behandlas ligger omstoppad av filtar, med bara den kroppsdel som masseras framme. Kan ge smärtlindring, bättre sömn, förbättrad mag-tarmfunktion, minskad ångest, avslappning mm.
Passar alla!

Reiki-HEALING

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv metod vid tex smärta, ångest, stress och fysiska/ mentala spänningar. Reiki stärker kroppens naturliga läkningsprocesser. Under behandlingen har du kläder på dig.
Passar alla!                      
 

Aroma Touch

En väldoftande, mjuk och behaglig massage med eteriska oljor, som masseras in på ryggen och under fötterna. Behandlingen, som är djupt avslappnande, kan stärka immunförsvaret, lindra smärta, stress, ångest och oro mm. Passar de flesta!